Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Animal Crossing: New Horizons krijgt flinke update

Nieuwe evenementen, functies en personages vanaf 23 april.

Nieuwe evenementen, functies en personages vanaf 23 april.

Nintendo komt met een nieuwe gratis update voor Animal Crossing: New Horizons welke al vanaf 23 april beschikbaar zal zijn. De update brengt nieuwe, seizoensgebonden evenementen naar het eiland. Met de aankomende update kunnen door spelers dan ook verschillende kunstexposities, een museum en nieuwe flora worden ontdekt. Ook kunnen eilandbewoners nieuwe gezichten gaan zien. Vanaf het moment dat je de update hebt uitgevoerd zal onder andere Redd langskomen in zijn boot om kunst en speciale meubels te verkopen. Ook Leif komt regelmatig langs om tuinspullen te verkopen.

Later dit jaar volgen nog meer updates. Onderstaande trailer laat zien wat je met de nieuwe update allemaal kunt verwachten. De trailer geeft je een handig overzicht van de nieuwe personages, functies en evenementen die naar het spel komen.