Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Winnaar Paas Quiz bekend

Wie is de winnaar van de 15 euro eShop tegoed?

Wie is de winnaar van de 15 euro eShop tegoed?

Tijdens de afgelopen paasdagen kon je bij Daily Nintendo meedoen met een leuke paasquiz. We hadden drie afbeeldingen voor je met bewerkte Nintendo-personages. De grote vraag: wie waren dit? Onder de deelnemers met de juiste antwoorden, konden we 1x 15 euro eShop tegoed verloten.

Allereerst de juiste antwoorden. Op de afbeeldingen (zie ook hieronder) kon je de volgende drie Nintendo-personages zien: Shy Guy, Dixie Kong en Kamek. Niet iedereen had alle drie de personages juist, toch hebben we ook meerdere antwoorden ontvangen die helemaal juist waren!

Uit alle inzendingen met de juiste antwoorden hebben we één gelukkige winnaar getrokken. We feliciteren namens heel Daily Nintendo @max6464

Heel veel plezier met de prijs. De digitale code zullen we zo snel mogelijk toesturen.