Nieuwe afbeeldingen Xenoblade Chronicles: Definitive Edition

Bijna 20 nieuwe screenshots van verschillende locaties.

De remake van Xenoblade Chronicles: Definitive Edition komt steeds dichterbij. Voor het avontuur van Shulk naar de Switch komt, kunnen we wel al genieten van een lading aan nieuwe afbeeldingen uit de game. Zo zien we verschillende locaties van de Bionis in high definition en met meer details dan ooit.

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition werd vorig jaar september aangekondigd voor de Nintendo Switch; meer informatie en de releasedatum werden in de Nintendo Direct Mini van vorige maand gedeeld. De game is een volledige remake van de eerste Xenoblade Chronicles en bevat verbeterde graphics, geremasterde muziek en een nieuwe epiloog. De game verschijnt op 29 mei voor Nintendo Switch.

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van gaming, met een voorliefde voor Nintendo. Er zijn maar weinig gameseries van Nintendo die ik niet gespeeld heb. Vroeger was ik een en al platform/adventure-games, nu heb ik een lichte voorkeur voor RPG's.

Eén gedachte over “Nieuwe afbeeldingen Xenoblade Chronicles: Definitive Edition

Geef een reactie