Borderlands en Bioshock-titels ook los verkrijgbaar in de eShop

Fysiek in de vorm van bundels, ook los in de eShop.

Ontwikkelaar 2K onthulde tijdens de afgelopen Nintendo Direct mini flink wat titels welke naar de Nintendo Switch komen. 2K brengt binnenkort namelijk een aantal van zijn populairste series naar de Switch. Borderlands, XCOM en Bioshock zullen allemaal naar de hybride console van Nintendo komen. Tot nu toe was alleen bekend dat de Borderlands- en Bioshock series in verzamelingsvorm verschijnen, maar de titels zullen ook los te koop zijn.

Goed nieuws dus voor als je alleen geïnteresseerd bent in bijvoorbeeld BioShock 2. Of misschien wil je alleen de originele Borderlands aanschaffen? Switch-bezitters kunnen alle titels in de BioShock- en Borderlands-collectie afzonderlijk aanschaffen in de eShop, zodat je de titels die je digitaal wilt kopen kunt kiezen.

Op 29 mei zullen de verschillende series hun opwachting maken op de Nintendo Switch.

2 gedachten over “Borderlands en Bioshock-titels ook los verkrijgbaar in de eShop

  • 07/04/2020 om 13:46
    Permalink

    Poehhh borderlands 2 in het verleden op de vita gespeeld. Was geen succes… Dan speel ik hem toch liever op een console zodat ik zeker ben van voldoende rekenkracht. Ben benieuwd hoe die uitpakt op de switch….

  • 24/05/2020 om 13:40
    Permalink

    Tja, of dat nu echt een game is op een handheld, ja en nee. Ik heb Borderlands 2 op de PS Vita en werd motion sick. Nu heb ik voor de switch the Hori Split Pad Pro, dus shooters spelen een stuk beter nu als handheld, maar toch, eerst ff de reviews afwachten van Borderlands

Geef een reactie