Windbound aangekondigd voor de Switch

Ontdek en overleef de vreemde Forbidden Islands.

Deep Silver heeft vandaag Windbound aangekondigd, een nieuwe survival open-world roleplaying game van ontwikkelaar 5 live studio. De game moet deze augustus op een aantal consoles verschijnen, waaronder de Nintendo Switch. Een trailer kun je hieronder bekijken.

In Windbound speel je een jonge krijgster genaamd Kara, die schipbreuk lijdt in onbekende wateren. Je spoelt hierdoor aan op de Forbidden Island, waar je zult moeten leren overleven wil je de vele geheimen van deze eilanden ontdekken. Jagen, aanpassingen maken en het vreemde, soms angstaanjagende land verkennen, Kara zal al haar skills op het spel moeten zetten om haar weg terug naar huis te vinden.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Eén gedachte over “Windbound aangekondigd voor de Switch

Geef een reactie