Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Ninjala krijgt nieuwe gameplay trailer

GungHo Online Entertainment brengt ons nieuwe beelden.

GungHo Online Entertainment brengt ons nieuwe beelden.

Ninja + Kauwgum, dat is hoe je Ninjala een beetje kan omschrijven. Het spel is een een Bubble Gum Shooter vol met allerlei zoetigheden waarbij spelers met kauwgom wapens kunnen maken en verschillende bubblegum krachten kunnen gebruiken. Ook kunnen spelers de ongebruikelijke vechtmethode ninjutsu gebruiken. Je zult razendsnelle reflexen nodig hebben om vijanden te verslaan alsmede je moeten aanpassen aan de verschillende omgevingen.

En terwijl de game aanvankelijk vertraging opliep, werd tijdens de meest recente Nintendo Direct aangekondigd dat de titel op 28 mei zal verschijnen. Vandaag zijn er tevens nieuwe gameplay beelden van de game opgedoken en deze kun je hieronder bekijken.