Gameplay beelden Gunbrick: Reloaded

Deze puzzel platformer komt in april naar de Switch.

Gunbrick Reloaded werd eerder vandaag aangekondigd voor de Nintendo Switch, met een release datum van 9 april. Dit nieuws kwam van Nitrome, de ontwikkelaar van o.a. Bomb Chicken en mede ontwikkelaar van Shovel Knight Dig. Niet lang daarna volgde er ook beelden van de game, waarop je Gunbrick Reloaded in actie op de Switch kunt zien. Deze beelden kun je hieronder bekijken.

Gunbrick Reloaded gaat over de Gunbrick, een wapen aan de ene kant, een schild aan de andere. In een wereld waarin auto’s overbodig zijn geworden is de Gunbrick een wereldwijde sensatie, en ermee vecht je tegen mutanten op de barre vlaktes, doorgedraaide nerds en allerlei soorten kubusvormige tegenstanders in deze bizzare puzzel platformer game.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie