Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Vanaf vandaag in de eShop: Repressed

Een puzzelgame waar je letterlijk in iemands schaduw staat.

De unieke puzzelgame Repressed kan je vanaf vandaag in de Nintendo eShop vinden.  

Wat Repressed zo bijzonder maakt? Je speelt niet als een mens of een ander levend wezen, maar als schaduw. En dat brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Zonder lichtbron besta je bijvoorbeeld niet. Bovendien speelt de positie van dat licht ook een rol op jouw uiteindelijke vorm. Verder heb je ook steeds een oppervlakte nodig om op te verschijnen. Wat ervoor zorgt dat het overwinnen van, op het eerste zicht makkelijke, obstakels plots veel moeilijker wordt.

Repressed brengt een emotioneel en symbolisch verhaal over de schaduw die in je hoofd leeft. Ga op ontdekkingstocht in je geheugen en zoek antwoorden op de lastige vragen die bij je blijven spelen. Enkel zo zal je tot rust komen.

Benieuwd? Hier is de trailer:

Repressed is vanaf vandaag, 27 maart 2020, beschikbaar voor Nintendo Switch en kost 7,99 euro.