Switch beelden Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy

De game is sinds gisteren beschikbaar.

Wie gisteren de Nintendo Direct Mini gevolgd heeft zal weten dat Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy meteen na de presentatie naar de Switch kwam. Het is een port van de 2003 klassieker, en als je je afvraagt hoe dit zich vertaalt naar de Nintendo Switch hebben we een aantal beelden voor je. Deze kun je hieronder bekijken.

In Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy speel je een student aan de Luke Skywalkers Jedi-school en moet je aan de hand van instructies van Kyle Katarn missies voltooien. Je ontwikkelt hiermee Lightsaber technieken en Force-krachten, terwijl je onderzoek doet naar een nieuwe, mysterieuze Sith-cultus. Ook is er een multiplayer mode aanwezig, waarmee je met maximaal zestien spelers het tegen elkaar kunt opnemen in zes verschillende modussen.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

3 gedachten over “Switch beelden Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy

Geef een reactie