Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Xenoblade Chronicles Definitive Edition komt in mei

De releasedatum van Xenoblade Chronicles: Definitive Edition is vandaag eindelijk onthuld.

De releasedatum van Xenoblade Chronicles: Definitive Edition is vandaag eindelijk onthuld.

Xenoblade Chronicles komt op 29 mei naar de Nintendo Switch. Het spel, welke oorspronkelijk uitkwam op de Wii, kreeg eerder al een remake voor de New 3DS, maar binnenkort zal de game ook speelbaar worden in HD.

Niet alleen wordt het spel grafisch verbeterd, ook menu’s krijgen een nieuwe indeling waardoor ze makkelijker te gebruiken en te lezen zijn. Sommige muzieknummers krijgen een upgrade of een remix en als kers op de taart zal er een epiloog toegevoegd worden. Future Connected gaat verder waar het spel stopte en laat je nieuwe gebieden op Bionis verkennen.

Tevens komt er op de lanceringsdag ook een Collectors Edition van het spel uit. Deze speciale editie bevat niet alleen het spel, maar ook een artbook van 250 pagina’s, een SteelBook, een vinyl waarop de Monado staat afgedrukt (op de hoes) en een poster.