Rogue Company introduceert gameplay trailer

Binnenkort kan je lekker knallen op jouw Nintendo Switch

Het is nog niet bekend wanneer Rogue Company uitkomt voor de Nintendo Switch, maar uitgever Hi-rez studios heeft wel alvast een stukje gameplay laten zien in een nieuwe trailer. Deze Frontnite look-a-like ziet er veelbelovend uit.

Rogue Company is een actiespel, een schietspel met meer dan 50 wapens en voorwerpen die je kan verzamelen. Door het uitvoeren van verschillende missies leer je het spel steeds beter kennen. Je kiest een klasse en probeert hier meester in te worden. Rogue Company komt onder andere uit voor de Nintendo Switch en zal ook online een leuke uitdaging geven.

Vera

Heyhoi! Mijn naam is Vera, 30 jaar en woonachtig in Rotterdam. Mijn werk is dag in dag uit met dieren bezig zijn, een ware droom! Daarnaast heb ik mijn hobby's schrijven en gamen kunnen bundelen door mee te mogen schrijven bij Daily Nintendo.

Eén gedachte over “Rogue Company introduceert gameplay trailer

Geef een reactie