Ninjala komt sneller uit dan gedacht

Ninja + Kauwgum = …?

Ninjala, het spel dat werd omschreven als een Bubble Gum Shooter vol met allerlei zoetigheden, werd met een jaar vertraagd en kreeg de nieuwe releasedatum van begin 2020. In de Nintendo Direct van vandaag werd bekend dat deze shooter sneller uitkomt dan je misschien had gedacht, namelijk op 28 mei.Wat nog opmerkelijker is, is het feit dat het spel geheel gratis te spelen is.

Het spel focust zich op zowel individuele gevechten als teamgevechten tussen groepen bubblegum ninja’s. Zo gebruik je verschillende bubblegum krachten en het terrein tegen je vijanden, om zo de vloer met hun aan te vegen. Natuurlijk zijn er ook nog genoeg visuele aspecten die je aan je ninja kunt aanpassen om de ninja zo persoonlijk mogelijk te maken.

Benieuwd naar deze gloednieuwe F2P titel? Bekijk de trailer hieronder!

Ga jij Ninjala spelen zodra het uitkomt? Laat het ons weten in de reacties!

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Eén gedachte over “Ninjala komt sneller uit dan gedacht

Geef een reactie