Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Clubhouse Games: 51 Worldwide Classics komt naar de Nintendo Switch.

51 verschillende bord-, kaart- en sportspellen en nog veel meer in één game!

51 verschillende bord-, kaart- en sportspellen en nog veel meer in één game!

In de Nintendo Direct Mini van vandaag werden verschillende games aangekondigd, en zo ook Clubhouse Games: 51 Worldwide Classics. Dit nieuwe spel van Nintendo zal vanaf 5 juni beschikbaar zijn op de Nintendo Switch. Ook zal het volledig Nederlandstalig te spelen zijn.

Clubhouse Games: 51 Worldwide Classics bevat, zoals de titel al een beetje weggeeft, maarliefst 51 spellen. Denk bijvoorbeeld aan Schaken, Patience, Mahjong, Domino en nog veel meer! Ook is het spel Battle Tanks terug van weg geweest, maar dan natuurlijk wel in een nieuw jasje. Het is ook mogelijk een selectie van het aantal games met vrienden of online te spelen.

Ben je benieuwd naar alle Clubhouse games? Bekijk dan onderstaande aankondigingstrailer.