Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Burnout Paradise Remastered komt naar de Switch

Tijdens de Nintendo Direct Mini is de populaire racer voor de Switch aangekondigd.

Tijdens de Nintendo Direct Mini is deze populaire racer ook voor de Switch aangekondigd.

Burnout Paradise Remastered verscheen eerder al op onder andere de Playstation 4 en Xbox One, nu is duidelijk dat de titel ook onderweg is naar Nintendo’s hybride console. In de game scheur je erop los door hectische straten in het centrum tot wilde buitenwegen in de bergen. Stunts uitvoeren en vanalles verwoesten staat centraal in deze arcade-driving game.

Deze remaster bevat alle DLC uit het Year of Paradise, inclusief de Big Surf Island update. Ook heeft de game een flinke grafische update gekregen. De game komt later dit jaar naar de Switch en hieronder is de eerste trailer te bewonderen.