Animal Crossing: New Horizons Bunny day update

Alsof het nog niet schattiger kon worden? Nu komt ook de paashaas nog eens langs

Wanneer je Animal crossing: New Horizons hebt aangeschaft kan het zijn dat je een melding hebt gehad voor een nieuwe update. Deze paas-update geeft je de mogelijkheid om Zipper het konijn op jouw eiland te krijgen, deze gezellige gele langoor brengt een hoop plezier met zich mee! Hij heeft een leuke uitdaging voor je in petto: het vinden van de eieren die hij verstopt heeft op jouw eiland. Met deze eieren kan je ook nog eens heuse ei-voorwerpen maken.

Zorg er voor dat je er bij bent! Want dit ‘Bunny day’ evenement vindt slechts éénmaal per jaar plaats. Dit jaar kom je Zipper tegen na het downloaden van de update tussen 1 en 12 april.

Hou daarnaast de updates voor Animal crossing: New Horizons goed bij, want er komen meer speciale evenementen aan zoals ‘Earth day’!

An Animal Crossing character with egg-themed furnishings everywhere

Vera

Heyhoi! Mijn naam is Vera, 30 jaar en woonachtig in Rotterdam. Mijn werk is dag in dag uit met dieren bezig zijn, een ware droom! Daarnaast heb ik mijn hobby's schrijven en gamen kunnen bundelen door mee te mogen schrijven bij Daily Nintendo.

Eén gedachte over “Animal Crossing: New Horizons Bunny day update

Geef een reactie