Clive ‘N’ Wrench bekend gemaakt voor de Switch

Spring in een koelkast en ga tijdreizen in dit spel!

Numskull Games en Dinosaur Bytes Studio hebben een nieuwe game bekend gemaakt. 3D-platformer Clive ‘N’ Wrench zal in de winter van dit jaar op Nintendo’s hybride console verschijnen. In het spel zul je spelen als Clive, een konijn, en Wrench, een aapje. Door in een koelkast van de jaren ’50 te springen, zul je kunnen tijdreizen. Je kan hiermeer maar liefst elf verschillende werelden verkennen. Bekijk de trailer hieronder.

Robin

Hey, ik ben Robin en ben 19 jaar. Mijn favoriete genres zijn metroidvania's, RPG's en games met een goede mysterieuze sfeer. Mijn favoriete games zijn de Phoenix Wright-games, Ghost Trick en de Mother-serie.

Eén gedachte over “Clive ‘N’ Wrench bekend gemaakt voor de Switch

Geef een reactie