Hyperspace Delivery Service komt volgende week naar de Switch

Die pakketjes leveren zichzelf niet.

Hyperspace Delivery Service is een hectische resource managment game, waarin je probeert een pakket naar de planeet Miridian V te brengen. Een vermelding van de game is nu op de Switch e-shop verschenen, samen met een release datum van 24 maart. Hieronder kun je alvast een trailer bekijken.

Hyperspace Delivery Service ziet er misschien uit alsof het uit de jaren 80 komt, maar is in werkelijkheid pas sinds 2019 te spelen. De game komt nu naar de Switch en bied een hondsdolle reis door de ruimte waarin je je brandstof, zuurstof, eten en andere noodzakelijke levensbehoeften zult moeten managen om levend aan te komen. En niet alleen jij, ook je bemanningsleden. Wat voor soort ruimte kapitein ben jij?

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie