Sea of Stars, een prequel van The Messenger, aangekondigd

Had je na The Messenger nog niet genoeg van het universum? Dan heb ik goed nieuws voor je!

Sea of Stars is een turn-based RPG waarin je speelt als de twee ”Children of Solstice”. Een kind bezit de kracht van de maan en de ander bezit de kracht van de zon. Deze krachten moeten ze samen bundelen om een kans te maken tegen de kwaadaardige alchemist genaamd “The Fleshmancer”.

Het spel zijn voornaamste inspiratie ligt in de RPG’s van de jaren 90 en vindt plaats als een prequel in hetzelfde universum dan The Messenger.

Sabotage Studio heeft een kickstarter geopend om dit spel een werkelijkheid te maken, deze is hier te vinden. Het project is gepland voor het jaar 2022. Bekijk deze trailer hieronder:

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Eén gedachte over “Sea of Stars, een prequel van The Messenger, aangekondigd

Geef een reactie