Disaster Report 4: Summer Memories demo beschikbaar

Overleef in een verwoeste stad.

NIS America heeft aangekondigd dat fans en belangstellende vanaf vandaag een demo van Disaster Report 4: Summer Memories kunnen downloaden. Deze is beschikbaar in de Nintendo Switch e-shop. De game zelf komt op 7 april naar het westen.

Disaster Report 4: Summer Memories is een actie avonturen game, waarin een enorme aardbeving een kalme zomerdag volledig op zijn kop zet. Om te kunnen overleven te-midden deze nieuwe chaos zul je goed moeten nadenken hoe je situaties aanpakt. Jouw keuzes kunnen immers bepalen wie overleeft en niet… en daar val jij ook onder. Een trailer kun je hieronder bekijken.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie