Launch Trailer My Hero One’s Justice 2

Het vervolg van de populaire vechtgame is vanaf vandaag te spelen.

 My Hero One’s Justice 2 is vanaf vandaag te downloaden in de Nintendo Switch e-shop. Om dit te vieren heeft Bandai Namco een launch trailer online gezet, waarin je nog even goed kunt zien wat de game te bieden heeft. De trailer kun je hieronder bekijken.

My Hero One’s Justice 2 is een 3D-vechtgame met een grote selectie aan personages uit de bekende My Hero Academia-serie. In het spel kun je offline het opnemen tegen de computer, maar ook online zal je kunnen strijden tegen andere mensen. Het tweede deel houdt hetzelfde gevechtssysteem aan als het origineel.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie