Nieuwe trailer HyperParasite

In deze game speel jij de parasiet!

HyperParasite zal vanaf 3 april te downloaden zijn in de Nintendo Switch e-shop. Als voorbereiding hierop is vandaag een nieuwe trailer vrijgegeven, die naast gameplay ook een vette animatie bevat. De trailer kun je hieronder bekijken.

HyperParasite speelt zich af in een wereld die Wereld Oorlog III heeft meegemaakt, en daarna veranderd is in een dystopia die veelal de stijl van de jaren 80 heeft overgenomen. Jij speelt een aggressive parasiet, die de ziel van mensen overneemt en hun lichaam gebruikt om zoveel mogelijk schade aan te richten. Je gaat in deze game dan ook niet op zoek naar wapens om die gekke eindbaas te verslaan, je gaat op zoek naar personages die je kunt gebruiken. Met meer dan 60 verschillende classes die de mensen kunnen hebben ben je daar wel even zoet mee! De game bied verder 13 game levels en zal zowel single player als multiplayer gespeeld kunnen worden.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie