Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Mortal Kombat 11 toont nieuwe trailer van Spawn

Het populaire stripfiguur Spawn maakt zijn opwachting als het zesde DLC-personage voor Mortal Kombat 11.

Het populaire stripfiguur Spawn maakt zijn opwachting als het zesde DLC-personage voor Mortal Kombat 11.

Spawn, een personage gemaakt door Todd McFarlane, is oorspronkelijk een Amerikaanse soldaat. Tot hij wordt vermoord door zijn eigen troep. Na een deal met de duivel keert hij terug met een arsenaal aan krachten die hem goed van pas gaan komen in Mortal Kombat.

Spawn zal vechten door gebruik te maken van ketenen, geweren, zijn cape en zijn bijl om zijn tegenstanders volledig af te slachten. Hierbij wordt hij begeleid door twee nieuwe nummers van de heavymetalband Trivium. Deze nummers, getiteld ‘IX’ en ‘Scattering the Ashes’ zullen te horen zijn in het spel zodra Spawn speelbaar is

Spawn zal volgende week al verschijnen voor bezitters van het Kombat Pack en verschijnt op 24 maart als losse DLC. Bovendien verschijnen er op 17 maart enkele extra outfits voor Kombat Pack-eigenaars. Zij krijgen toegang tot twee nieuwe outfits voor Jacqui Briggs, één outfit voor Kotal Kahn en tot slot een outfit voor Erron Black.

Met de toevoeging van dit zesde personage zal het Mortal Kombat DLC-pakket compleet. Eerder verschenen al personages zoals Terminator T-800 en Joker uit Batman.