Doom Eternal Behind the Scenes video: Soundtrack

Altijd al willen weten hoe Doom’s iconische muziek tot stand komt?

Net zoals in Doom 2016 ligt in Doom Eternal veel focus op de muziek. Heftige gitaren en diepe bassen proberen je op te hitsen terwijl je al rennend en springend duizenden vijanden aan stukjes rijt. Ben jij nou altijd al benieuwd geweest naar hoe Mick Gorden deze muziek gecomponeerd heeft? Dan heeft Bethesda een hele leuke video voor je online gezet. Deze kun je hieronder bekijken.

Doom Eternal is het vervolg op de Doom die enkele jaren geleden uitkwam, en speelt zich 2 jaar na de gebeurtenissen van die game af. De Doom Slayer keert terug naar aarde om daar de mensheid te redden van aanvallende demonen, en heeft daarvoor weer een enorm arsenaal aan gruwelijke wapens voorhanden.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

4 gedachten over “Doom Eternal Behind the Scenes video: Soundtrack

Geef een reactie