Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Versie 2.0-update voor Mario Kart Tour is nu beschikbaar

De nieuwe multiplayerstand komt eraan.

De nieuwe multiplayerstand komt eraan.

Toen Mario Kart Tour vorig jaar september verscheen, werd al gehint dat er ooit een echte multiplayerstand naar de mobiele game zou komen. Tot nu toe konden spelers slechts racen tegen computergestuurde tegenstanders, die de naam aannamen van echte spelers. Met de nieuwe update die vandaag verschijnt, wordt met mogelijk om lokaal, tegen vrienden of vreemden van over de hele wereld te strijden om de eerste plaats.

Hoewel de update vandaag verschijnt, wordt de multiplayerstand pas speelbaar op 8 maart om acht uur ’s avonds Pacifische tijd. Dat betekent dat wij in Nederland rond vijf uur ’s ochtends op 9 maart de modus kunnen gebruiken. Naast de multiplayerstand hebben de ontwikkelaars een nieuwe camerafunctie toegevoegd. Als je deze functie tijdens een race gebruikt, kun je de camera vrij rond je bestuurder bewegen terwijl deze automatisch stuurt.