Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Releasedatum voor Alder’s Blood bekend

Red de wereld van de ondergang als leider van een ervaren groep monsterjagers.

De Poolse uitgever No Gravity Games maakt bekend wanneer Alder’s Blood naar Nintendo Switch komt.  

Het einde is nabij. Gruwelijke wezens overspoelen de wereld en de mensheid dreigt uit te sterven. Er is nog één lichtpunt in dit grimmige universum: Hunters, een sterk getrainde groep monsterjagers. En jij bent de leider van die bende. Als je het tij wil keren, moet je de meest angstaanjagende gedrochten en vooral hun vlijmscherpe zintuigen te slim af zijn.

Alder’s Blood is een turn-based en tactische stealthgame die doet denken aan spellen zoals XCOM en Darkest Dungeon. De makers beloven een uitdagend avontuur in een duistere wereld, die je het best omschrijft als een mix tussen het Wilde Westen en donkere Victoriaanse fantasie.

Benieuwd? Bekijk hier de trailer:

Alder’s Blood is vanaf 13 maart 2020 beschikbaar in de Nintendo eShop.