Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

ConcernedApe kondigt nieuwe contentupdate voor Stardew Valley aan

Net als voorgaande updates zal deze volledig gratis zijn.

Net als voorgaande updates zal deze volledig gratis zijn.

Op 26 februari 2016 werd Stardew Valley gelanceerd, wat betekent dat de game alweer zijn vierde verjaardag viert. Ter gelegenheid van dit evenement heeft ontwikkelaar ConcernedApe op Twitter een bericht gedeeld om de fans van de serie te bedanken. Hij maakt tevens van de gelegenheid gebruik om aan te kondigen dat hij met een nieuwe contentupdate bezig is voor Stardew Valley, die wederom helemaal gratis is.

Sinds de release van de game heeft Stardew Valley verschillende grote updates gekregen, die onder andere nieuwe gameplayelementen en de multiplayermogelijkheid toevoegden. Op dit moment zijn nog geen precieze details bekend over de nieuwe update of wanneer deze zal verschijnen. De laatste grote update, die de game naar versie 1.4 bracht, is afgelopen december uitgekomen.