Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Prijsvraag] Win 2x Crash Drive 2 (verlopen)

Maak kans op deze open wereld racegame en stunt er op los!

Maak kans op deze open wereld racegame en stunt er op los!

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van onze review van Crash Drive 2? Dan hebben we goed nieuws voor je! We mogen 2 x een digitale versie weggeven van deze racer voor de Switch.

Crash Drive 2 is een open-wereld racegame waarin je in allerlei soorten auto’s kunt rijden, verspreid over vier verschillende levels. De bedoeling is om de meest gekke stunts uit te halen, missies te voltooien en de verschillende levels te verkennen. Deze game van de Nederlandse ontwikkelaar M2H is nu verkrijgbaar in de eShop.

Hoe maak je kans om te winnen? Simpel! Reageer onder dit bericht + op nog een ander forum- dan wel nieuwsbericht op Daily Nintendo. Meedoen kan tot en met 25 februari. Om te reageren heb je een account nodig op Daily Nintendo. Heb je deze nog niet? Maak ‘m hier (gratis) aan! Veel succes!

Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaars worden zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.  De prijs wordt per PM of mail verstuurd. Reacties waarin wordt aangegeven dat iemand specifiek niet meedoet met de prijsvraag worden niet meegeloot. Daily Nintendo erkent geen enkele aansprakelijkheid als gevolg van deze prijsvraag.