Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe Pokémon Funko Pop-figuurtjes op komst

Fans van Pokémon én Funko Pop figuurtjes worden getrakteerd op een nieuwe lading figuurtjes.

Fans van Pokémon én Funko Pop-figuurtjes worden getrakteerd op een nieuwe lading figuurtjes.

Funko Pop figures zijn de laatste jaren razend populair in Nederland. Deze “pop culture” vinyl poppetjes van het Amerikaans merk Funko zijn ongeveer 9 cm groot en zijn er van veel verschillende franchises. Pokémon-fans kunnen binnenkort een nieuwe serie figuurtjes verwachten.

Tijdens de Toy Fair New York 2020 zijn er figuurtjes aangekondigd van Pikachu, Growlithe, Cubone, en Rattat. Deze nieuw onthulde poppetjes moeten binnenkort te koop zijn en kun je hieronder alvast bewonderen. Een exacte releasedatum is vooralsnog niet bekend.