Nieuwe gameplay beelden Maneater

Benieuwd wat je allemaal kunt verslinden?

IGN heeft een aantal nieuwe gameplay video’s online gezet van Maneater, de single-player action RPG waarin je een vraatzuchtige haai speelt. De game werd afgelopen jaar aangekondigd op de Game Awards en komt ook naar de Switch. De beelden kun je hieronder bekijken.

In Maneater speel je een indrukwekkende Stier haai in de golf van Mexico. Jouw doel is om te overleven, door alles te verslinden wat je tegenkomt. Van tieners in de branding tot walvissen op open zee, de wereld is enorm en vol met schatten en lekkere hapjes. Je kunt je haai daarnaast evolueren door bijvoorbeeld zijn zwemsnelheid of andere dingen aan te passen.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie