Animal Crossing Direct gemist? Bekijk hem hier terug

Kon je vanmiddag niet live meekijken? Geen nood, je kunt de Direct hier bekijken.

Vanmiddag om klokslag drie uur begon de Nintendo Direct welke helemaal in het teken stond van Animal Crossing: New Horizons. In deze Direct hebben we veel geleerd over het onbewoonde eiland. Er is nieuwe informatie gedeeld; zowel gloednieuwe content als verfijnde updates zijn onthuld. Zo kun je zelf kiezen waar je nieuwe diertjes hun huisje bouwen. Je kan bijvoorbeeld nu ook ladders gebruiken en zelfs trappen bouwen.

Je kunt hieronder de video aanklikken en genieten van de nieuwe weetjes over Animal Crossing: New Horizons. Ga jij het spel in huis halen? Laat het ons weten.

Robin

Hey, ik ben Robin en ben 19 jaar. Mijn favoriete genres zijn metroidvania's, RPG's en games met een goede mysterieuze sfeer. Mijn favoriete games zijn de Phoenix Wright-games, Ghost Trick en de Mother-serie.

Geef een reactie