Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Platinum Games komt 27 februari met nieuwe aankondiging

Wat heeft Platinum Games voor ons in petto?

Wat heeft Platinum Games voor ons in petto?

In de laatste februari-editie van het Japanse magazine Famitsu, wordt door ontwikkelaar Platinum Games een interessant nieuwtje onthuld. In dit nummer, welke op 27 februari aanstaande verschijnt, zal de ontwikkelaar namelijk met een nieuwe aankondiging komen. Wat dit gaat zijn, is momenteel niet duidelijk.

Eerder deze maand heeft Platinum Games ook al een website gelanceerd waar enkel een geanimeerde ‘4’ te zien was. Daar staan inmiddels vier blokken waar spellen komen te staan. Een remake van The Wonderful 101: Remastered bleek onlangs de eerste van de vier onthullingen te zijn. Op 27 februari lijkt de volgende onthulling te volgen.

Waar hoop jij op? Laat het ons weten in de vorm van een reactie.