Ibb & Obb krijgt release datum

Co-op spel Ibb & Obb is 5 maart 2020 beschikbaar in de Nintendo eShop!

Ibb & Obb is een co-op puzzelspel waar zwaartekracht een grote rol speelt. Vanaf 5 maart kun je de twee vriendjes Ibb en Obb door de levels heen helpen en je samenwerkingsvermogen met anderen testen! In het spel kun je samen met je vrienden samenwerken om verschillende puzzels op te lossen. Spring op en neer in deze avontuurlijke wereld en versla samen alle levels!

Eerder was het spel al beschikbaar op de pc en op de PlayStation 3. Nu komt het ook naar de Nintendo Switch, en er zijn een aantal dingen verbeterd ten opzichte van de eerdere versie. De graphics en de levels hebben een update gehad en er is een nieuwe optie beschikbaar; teken suggesties voor je medespeler op het touchscreen, waardoor de samenwerking nog beter en soepeler kan verlopen. Je kan thuis met je vrienden spelen, maar je kan ook online de strijd aangaan.

Benieuwd naar Ibb & Obb? Bekijk hieronder de aankondigingstrailer!

Lisa

Hey! Ik ben Lisa, tweedejaars communicatiestudent met een voorliefde voor Nintendo!

2 gedachten over “Ibb & Obb krijgt release datum

Geef een reactie