Devil May Cry 3 Special Edition local co-op footage Switch

Ga het gevecht aan samen met een vriend

In een paleis genaamd “Bloody Palace” kunnen spelers zowel Dante als Vergil kiezen als speelbaar personage. Dit is echter wel pas mogelijk nadat je de intro missie van het hoofdverhaal hebt voltooid. Verschillende controller mogelijkheden zijn uiteraard beschikbaar bij de lokale multiplayer functie.

Bekijk de beelden vanuit de meest recent Capcom livestream hieronder:

Ga jij het spel samen met een vriend spelen of alleen? Laat het ons weten in de reacties!

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Geef een reactie