Langrisser 1 & 2 demo komt 20 februari

NIS America laat je vanaf 20 februari de remake uitproberen.

Fans van de strategische RPG-franchise Langrisser werden de afgelopen tijd meerdere keren op leuk nieuws getrakteerd. Eerst werd bekend dat de Langrisser-games op 20 maart naar het Westen komen, later werd ook de komst van een demo onthuld. Nu is ook bekend wanneer de demo in de eShop verschijnt, namelijk vanaf 20 februari. De demo bevat de hoofdstukken 1-3 van Langrisser I en de hoofdstukken 4-6 van Langrisser II.

Langrisser is een strategische RPG-franchise, waarvan het eerste deel (simpelweg Langrisser genaamd) alweer uit 1991 komt. Langrisser I & II krijgen nu voor de Switch een remake met onder andere verbeterde art, muziek en gameplay. In de demo kunnen spelers zowel de klassieke als nieuwe stijl ervaren.

Geef een reactie