Devil May Cry 3 Special Edition onthuld lokale co-op in Bloody Palace

Ga de strijd aan tegen de demonen met een vriend!

Capcom heeft wederom een nieuwe toevoeging onthuld voor Devil May Cry 3 Special edition: lokale co-op!

In een paleis genaamd “Bloody Palace” kunnen spelers zowel Dante als Vergil besturen op hetzelfde moment. Dit is echter wel pas mogelijk nadat je de intro missie hebt voltooid. Verschillende controller mogelijkheden zijn uiteraard mogelijk. (Pro Controller, Joy Con etc)

De officiële Twitter van Devil May Cry heeft nog een speciale aankondiging gedaan in de vorm van een video. Bekijk de aankondiging hieronder:

Is dit een reden voor jou om het spel samen met iemand anders te spelen? Laat het ons weten in de reacties!

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Geef een reactie