Chapeau aangekondigd voor de Nintendo Switch

Wie wilt nu niet een levende hoed zijn?

Chapeau is een multiplayer party game, die gemaakt is door Salt Castle Studio, waarin je een van de vele verschillende hoeden speelt. Als hoed moet je je op zoveel mogelijk hoofden planten terwijl je zweeft en springt door de lucht om zo zoveel mogelijk punten binnen te halen.

Gebruik verschillende voorwerpen zoals honden, jetpacks of kometen om je vijanden in de weg te zitten in de verschillende multiplayer modi. Deze modi bevatten onder andere: The Floor Is Lava, Color Craze en Where is Whilhelm.

Je kunt ook alleen spelen in de Challenge modus, hierin kun je nieuwe hoeden en omgevingen vrijspelen.

Bekijk de trailer van Chapeau hieronder:

Chapeau komt uit ergens in 2020, een specifiekere releasedatum is nog niet bekend.

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Eén gedachte over “Chapeau aangekondigd voor de Nintendo Switch

Geef een reactie