Pokémon Home is nu beschikbaar voor Nintendo Switch en Smartphone

Al jouw Pokémon op één plek verzameld in een nieuwe cloud omgeving.

De Pokémon Home cloud is nu te downloaden op Nintendo Switch en op jouw Smartphone, zodat je al jouw Pokémon altijd bij de hand hebt. Met deze handige verzamelmogelijkheid kan je jouw Pokémon makkelijk bekijken, ruilen en ze omzetten van de ene naar de andere game.

Op Pokémon Home zullen de Pokémon verschijnen van de Nintendo Switch games: Pokémon Sword, Pokémon Shield, Pokémon Let’s Go! Eevee en Pokémon Let’s Go! Pikachu. Ook kunnen de schattige vriendjes die je hebt gevangen met jouw telefoon in Pokémon Go hier verzameld worden.

Deze gratis versie geeft jou de mogelijkheid om 30 Pokémon te houden, wanneer je de premium versie neemt krijg je iets meer de mogelijkheid om een verzameling te starten. In Premium is er namelijk ruimte voor 6.000 Pokémon. Met deze versie kan je ook gaan ruilen met Pokémon Bank.

Vera

Heyhoi! Mijn naam is Vera, 29 jaar en woonachtig in Rotterdam. Mijn werk is dag in dag uit met dieren bezig zijn, een ware droom! Daarnaast heb ik mijn hobby's schrijven en gamen kunnen bundelen door mee te mogen schrijven bij Daily Nintendo.

6 gedachten over “Pokémon Home is nu beschikbaar voor Nintendo Switch en Smartphone

Geef een reactie