Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Dog Duty komt naar de Switch, PlayStation 4 en Xbox One

Zanardi & Liza en SOEDESCO Studios werken samen om de game ook naar consoles te brengen.

De op Commando’s geïnspireerde game Dog Duty komt naar de Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One. De real-time tactics-titel werd eerder al aangekondigd op Steam, maar zal deze lente ook naar consoles komen. Indie-ontwikkelaar Zanardi & Liza werkt hiervoor samen met SOEDESCO Studios, die zich vooral richt op de console-versies van de game. Momenteel is Dog Duty via Early Access al beschikbaar op Steam. Hier heeft het spel op basis van feedback van gamers al verschillende updates gekregen.

Dog Duty is een real-time tactics-titel waarin spelers de controle nemen over een bende van buitenbeentjes om het op te nemen tegen de vijandige Octopus Commander met zijn leger. Tijdens deze gevechten, ook vanaf voertuigen, zul je van eiland naar eiland gaan om posten te bevrijden. Tijdens de missies zul je het al schietend tegen de nodige vijanden moeten opnemen.

Onderstaande trailer van de game geeft je alvast een voorproefje van wat je kunt verwachten. Een exacte releasedatum moet nog volgen.