Communicatie via de Nintendo Switch Online-app voor Animal Crossing: New Horizons

Tijdens het spelen kan je ook met elkaar praten!

Dat er überhaupt een Nintendo Switch Online app is zou je bijna vergeten. Met de app kan je, terwijl je speelt, communiceren met andere spelers. Nintendo pakt online communiceren dus anders aan dan hoe andere consoles dit doen, zoals met een koptelefoon en microfoon

Het Twitter-account ACPocketNews, heeft aangegeven dat het Nintendo Switch-spel Animal Crossing: New Horizons niet alleen online gespeeld kan worden, maar dat je ook met elkaar zult kunnen communiceren via de Smartphone-app. Op welke manier dit precies gaat, is nog niet duidelijk.

Animal Crossing: New Horizons komt 20 maart aanstaande uit en is al te pre-orderen in de eShop. Wanneer je dit doet zal hij 20 maart automatisch gedownload worden op jouw Nintendo Switch, zodat je gelijk kan starten met een zorgeloos leventje op jouw eiland.

Vera

Heyhoi! Mijn naam is Vera, 29 jaar en woonachtig in Rotterdam. Mijn werk is dag in dag uit met dieren bezig zijn, een ware droom! Daarnaast heb ik mijn hobby's schrijven en gamen kunnen bundelen door mee te mogen schrijven bij Daily Nintendo.

3 gedachten over “Communicatie via de Nintendo Switch Online-app voor Animal Crossing: New Horizons

Geef een reactie