Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Animal Crossing: New Horizons teaser site open

De teaser site van Animal Crossing: New Horizons is vanaf nu geopend.

De teaser site van Animal Crossing: New Horizons is vanaf nu geopend.

Nintendo heeft zojuist de deuren van Animal Crossing: New Horizons’s teaser site geopend. De site bevat op het moment niet veel meer dan wat screenshots en de trailer van de game, maar daar zal snel verandering in komen. De volledige site zou, als alles naar behoren verloopt, nog voor de release van de game live gaan. Wil je zelf ook een kijkje nemen? Klik dan hier.

Zie hieronder een kort overzicht en de trailer van de game:

Als je in de put zit door de waan van de dag, dan heeft Tom Nook de perfecte oplossing voor je: zijn gloednieuwe, superexclusieve Eilandleven-pakket!

Je hebt overal kleurrijke personages ontmoet. Je hebt mogen proeven aan het stadsleven. Je hebt misschien zelfs een tijdje een publieke functie bekleed! Maar schuilt er niet iets in je dat smacht naar… vrijheid? Gewoon doen waar je zin in hebt, wanneer het jou uitkomt? Een lange strandwandeling op een onbewoond eiland met ongerepte natuur is wellicht precies wat de dokter je heeft voorgeschreven!

Geniet van een zorgeloos bestaan vol creativiteit en geef het leven vorm hoe jij dat wilt.

Verzamel grondstoffen en maak er de mooiste spullen van, zoals meubilair en gereedschap. Groene vingers? Leg je eigen tuintje aan en plant bloemen en bomen op geheel nieuwe wijze. Bouw de woning van je dromen en geniet van het eilandleven.

Word vrienden met nieuwe bewoners, geniet van de seizoenen, spring met een polsstok over rivieren terwijl je het eiland verkent, en nog veel meer!

Animal Crossing: New Horizons is vanaf 20 maart verkrijgbaar op de Nintendo Switch.