Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

PlatinumGames plaatst mysterieuze ‘4’ teaser

Wat staat ons te wachten?

Wat staat ons te wachten?

PlatinumGames, de ontwikkelaar van onder andere Bayonetta, Vanquist en Nier: Automata, heeft een website gelanceerd waar enkel een geanimeerde ‘4’ te zien is samen met de datum van vandaag. Voornamelijk bekend om hun games boordevol actie, maken ze met de website de fans erg nieuwsgierig. Is dit een nieuw project of heeft deze spannende teaser een hele andere betekenis? Er gaan allerlei geruchten de ronde.

Afgelopen weekend dook ook het gerucht op dat PlatinumGames een Nintendo Switch-port gaat ontwikkelen voor The Wonderful 101, die ze willen gaan financieren door een fundraising campagne op de website Kickstarter. Op de foto op onderstaand Twitter-bericht kan je op het computerscherm ‘1:01’ zien staan, rechts voor de kijker ligt een Nintendo Switch.

Wij zijn alvast erg nieuwsgierig naar alle nieuwe ontwikkelingen van deze hardwerkende studio. Wat denk jij dat deze ‘4’ te betekenen heeft?