Grand Prix #11 aangekondigd voor Tetris 99

Een nieuwe kans om gouden punten te winnen!

In Tetris 99 neem je het op tegen 98 andere spelers in een potje Tetris. Regelmatig worden er evenemten georganiseerd vanuit Nintendo, genaamd Grand Prix. Zo wordt komend weekend alweer de elfde Grand Prix georganiseerd.

Grand Prix #11 start komende vrijdag, 31 januari, om 08:00 uur en eindigt op dinsdag 4 februari om 7:59 uur. Tijdens deze Grand Prix maak je kans om 999 gouden punten te winnen, wat gelijk staat aan €9,99 in de eShop. Door potjes Tetris te spelen krijg je punten. Hoeveel punten je krijgt hangt af van de positie waarop je eindigt. Voor elke 100 punten die je behaalt, krijg je een ticket waarmee je kans maakt op deze prijs. Hoe meer tickets je wint, des te groter de kans dus is dat je die 999 gouden punten wint.

Jerry

Heya! Ik ben Jerry en ik ben 23 jaar oud. In het dagelijks leven studeer ik Business Analytics. Daarnaast ben ik een echte Nintendo collector. Ik hou van adventure games en RPG's. Mijn favoriete game series zijn The Legend of Zelda en Pokémon.

Geef een reactie