Themalied Sonic the Hedgehog film bekend

Wiz Khalifa, Lil Yachty en meer artiesten zijn van de partij!

Het themalied van de nieuwe film van onze blauwe, stekelachtige en snelle vriend is nu beschikbaar op Youtube. De lijst van artiesten die aan het nummer meewerken bestaat uit Wiz Khalifa, Ty Dolla Sign, Lil Yachty & Sueco the Child.

Het hoofdliedje heet Speed Me Up en is hieronder te bekijken:

Sonic The Hedgehog is vanaf 14 februari 2020 te zien in de bioscoop.

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Eén gedachte over “Themalied Sonic the Hedgehog film bekend

Geef een reactie