Rune Factory 4 gameplay stream

Met een uur aan gameplay materiaal!

Een live stream van XSEED Games verscheen gisteren op het internet, waarin de Engelse versie van Rune Factory 4 Special werd laten zien. Deze video kun je hier onder bekijken, en bied een uur aan gameplay materiaal. Rune Factory 4 Special komt op 28 februari naar de Switch.

Rune Factory 4 Special is de terugkeer van een populaire Story of Seasons spinoff series, ééntje die het vreedzame onderhouden van een boederijtje combineert met het verkennen van dungeons. Deze nieuwe versie heeft geüpgrade HD graphics, een “Newlywed Mode” en aanvullende cut-scenes.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Eén gedachte over “Rune Factory 4 gameplay stream

Geef een reactie