MyNintendo voegt nieuwe Animal Crossing 2020 Verjaardagskalender toe als digitale beloning

Nooit meer een verjaardag vergeten van een villager? Sign me up!

Er is een nieuwe beloning toegevoegd aan de MyNintendo winkel. Deze nieuwe beloning is een verjaardagskalender waar je alle verjaardagen van de villagers kunt vinden.Voor maar 80 platina punten kun je Animal Crossing kalender kopen tot en met oktober 2020.

De kalender is beschikbaar in de volgende talen: Engels, Duits, Frans, Italiaans en Spaans. Let wel op dat dit om een digitale kalender gaat die je als PDF krijgt aangeleverd.

Ga jij de verjaardagskalender downloaden? Laat het ons weten in de reacties!

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Geef een reactie