Stardew Valley wereldwijd 10 miljoen keer verkocht

Een nieuwe mijlpaal voor deze game!

Vier jaar geleden kwam Stardew Valley uit voor de pc. In de jaren hierna is deze game ook naar verschillende consoles gekomen en heeft het zelfs een mobiele versie gekregen. Ook blijft de ontwikkelaar, ConcernedApe, de game volop ondersteunen. Zo is er onder andere een multiplayer update uitgekomen aan het eind van 2018.

Nu is echter bekend gemaakt dat Stardew Valley wereldwijd, verspreid over alle platformen, meer dan 10 miljoen keer is verkocht! Toen ConcernedApe deze game op zijn slaapkamer aan het ontwikkelen was, had hij nooit gedacht dat het zo’n succes zou worden.

Jerry

Heya! Ik ben Jerry en ik ben 23 jaar oud. In het dagelijks leven studeer ik Business Analytics. Daarnaast ben ik een echte Nintendo collector. Ik hou van adventure games en RPG's. Mijn favoriete game series zijn The Legend of Zelda en Pokémon.

Geef een reactie