Launch trailer SpeedRunners

De side-scrolling racing game is vanaf vandaag beschikbaar op de Switch.

SpeedRunners is een populaire indie game, die al sinds 2016 beschikbaar is voor verschillende platformen. Vanaf vandaag zul je hem ook op de Switch kunnen spelen, en om dat te vieren is er een launch trailer online gezet. Deze kun je hieronder bekijken.

SpeedRunners is een competitief spel voor vier spelers, waarin je elk een superheld speelt die de ander te snel af probeert te zijn. Ren, slinger en spring het scherm rond, vuur raketten af en haak je vast aan mensen om ze uit het scherm te krijgen. De game support daarnaast zowel local als online multiplayer, dus er zullen altijd mensen zijn waar je tegen kunt racen!

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie