Gameplay beelden 7th Sector

Bekijk de eerste 16 minuten van deze cyberpunk titel op de Switch.

Enkele dagen geleden bevestigde uitgever Sometimes You en developer Sergey Noskov dat 7th Sector naar de Switch komt. De release staat gepland op 5 februari, maar om je in de stemming te krijgen zijn er alvast wat gameplay beelden verschenen. Deze kun je hieronder bekijken.

7th Sector speelt zich af in een mysterieuze cyberpunk wereld. Je zult hier vele personages ontmoeten (sommige iets meer robot dan andere) terwijl je probeert puzzels op te lossen, gevaren te ontzien en vele stukken informatie verzamelt die het verhaal van deze vreemde wereld verteld. Maar pas op, wat sommige van je acties zullen meer invloed hebben dan andere…

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Eén gedachte over “Gameplay beelden 7th Sector

Geef een reactie