Sky: Children of the Light gepland voor de Switch, met cross-play support

De nieuwste game van de makers van Journey komt ooit naar de Switch.

thatgamestudio, de studio achter de hit-game Journey, heeft aangegeven dat hun nieuwste game Sky: Children of the Light ooit naar de Switch gaat komen. In een interview met medeoprichter en creative Director Jenova Chen werd duidelijk dat er plannen zijn om de game op verschillende systemen uit te brengen. Hij zei hierover het volgende:

“… But our game runs on iPad, on PC, it will run on console in the future. … In the future, it’s going to cross all platforms. And whether you have PlayStation or Switch we will support crossplay.”

De game speelt zich af in het koninkrijk Sky, waar jij als “Child of the Light” al vliegend deze prachtige wereld zult kunnen ontdekken. Jouw taak is om gevallen sterren terug naar hun sterrenbeeld te begeleiden, maar dit doe je niet alleen. Tijdens je reis zul je andere (echte) spelers ontmoeten, waarmee je kunt samenwerken om geesten te bevrijden, eeuwenoude schatten te vinden en elkaar symbolen van vriendschap te geven. Hieronder kun je een trailer bekijken.

Een officiële release datum is er helaas nog niet. We houden je op de hoogte!

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Eén gedachte over “Sky: Children of the Light gepland voor de Switch, met cross-play support

Geef een reactie