Katana Kami: A Way of the Samurai trailer

Ken jij de weg van een Samurai?

Spike Chunsoft en Acquire hebben een nieuwe trailer uitgebracht voor het spel Katana Kami: A Way of the Samurai. Het spel is een spin-off voor de “Way of the Samurai” en volgt een smid die bij een speciale dennenboom woont. Deze dennenboom is namelijk een doorgang naar een andere wereld die vol zit met monster.

Op een dag wordt de dochter van een man met een berg schulden ontvoerd. Aan het hoofdpersonage de taak om de dochter van deze man te redden en de mysterie achter de andere wereld op te lossen.

Bekijk de trailer van Katana Kami: A Way of the Samurai trailer hieronder:

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Geef een reactie